ATR Bouw Services

Allround vakmensen

Ben jij een enthousiaste ZZP’er in de Bouw met een passie voor het vak? Wil jij jouw expertise en ervaring inzetten op uitdagende bouwprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken gemotiveerde ZPP’ers om ons dynamische bouwteam te versterken. Of je nu gespecialiseerd bent als timmerman of een Allround vakman, wij hebben boeiende projecten waar jouw vaardigheden van onschatbare waarde zijn.

 

Functies:

In bijna alle functies binnen de bouwwereld kun je bij ons aan de slag. De meest voorkomende beroepen zijn die van timmerman, bouwopruimer, elektricien, assistent-uitvoerder, montagepersoneel, allround vakman, kozijnenmonteur en renovatiespecialist. Je wordt, al dan niet in teams, ingezet en werkt op diverse bouwprojecten.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands
  • Je bent een teamspeler en gedijt in een positieve werksfeer
  • Je hebt een betrokken houding en flexibele instelling
  • Zelfstandigheid en neem je verantwoordelijkheid voor je werk

Wie zijn wij?

ATR Bouw Services heeft ruime ervaring in de bouwsector. Momenteel hebben we een netwerk van een paar honderd vakmensen die voor ons werken. Werken in de bouwsector is geweldig! Geen zorgen om geen werk te hebben; er is namelijk meer dan genoeg werk! Ook als je al wat ouder bent zal het vinden van werk in de bouw geen groot probleem zijn. De overheid probeert de sector te stimuleren door vervroegd te starten met allerlei bouw- en onderhoudsprojecten. Dat betekent dat er uitdagende projecten aankomen en er een sterk groeiende vraag naar goed gekwalificeerd bouwpersoneel is. Al jarenlang leveren wij vakmensen in de bouw die hun vak goed verstaan. Wij ontzorgen opdrachtgevers als Heijmans, Vrolijk, Elkor, ‘Op het Oog’ en BSK Prefabs. Wij zetten onze mensen in overleg met onze opdrachtgevers in op een grote diversiteit aan projecten. Wij beschikken over een groot arsenaal aan timmermannen, bouwopruimers, elektriciens, assistent-uitvoerders, montagepersoneel, allround vakmannen, kozijnenmonteurs en renovatiespecialisten.

Ben jij de gedreven ZZP’er die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief op naar werkenbij@atr-group.nl

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling Human Relations, via werkenbij@atr-group.nl.