ATR Bouw Services

Allround Vakmensen

Timmerman, Bouwopruimer, Elektricien, Assistent-Uitvoerder, Montagepersoneel, Kozijnenmonteur, Renovatiespecialist

Aan de slag bij ATR Bouw Services

De vraag naar goede vakmensen in de bouw blijft toenemen. ATR Bouw Services is al ruim 15 jaar specialist in het bemiddelen tussen bouwbedrijven en professionals. Inmiddels zetten we jaarlijks een paar honderd vakmensen in. Vanwege de toenemende groei zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s die hun vak verstaan en die onze opdrachtgevers als Heijmans, Vrolijk, Elkor, Op het Hoog en BSK Prefabs perfect bedienen. Wij zetten je, in overleg met onze opdrachtgevers, in op een grote diversiteit aan projecten.

Functies

In bijna alle functies binnen de bouwwereld kun je bij ons aan de slag. De meest voorkomende beroepen zijn die van timmerman, bouwopruimer, elektricien, assistent-uitvoerder, montagepersoneel, allround vakman, kozijnenmonteur en renovatiespecialist. Je wordt, al dan niet in teams, ingezet en werkt op diverse bouwprojecten.

Condities bij ATR Bouw Services

Je werkervaring en technische achtergrond zijn belangrijk om te kunnen beoordelen of je past op de projecten van onze opdrachtgevers. Daar besteden wij tijdens je sollicitatie veel aandacht aan. Een leuke baan op een interessant project is mooi, maar ook de arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk. Daarom bieden we een marktconform salarispakket inclusief goede onkostenregelingen. Het werken bij ATR Bouw Services is veelzijdig en avontuurlijk, onze mensen werken door heel Nederland.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!

Ben je ZZP’er? Kom eens langs en we bespreken de mogelijkheden bij een kop koffie!