Over ons

ATR Group heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring op het gebied van het werven, selecteren, adviseren en begeleiden van (technisch) personeel bij projecten.

We zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner met de nodige kennis en ervaring in de spoorbranche, installatie- en elektrotechniek en de ondergrondse infra. Inmiddels weten veel bedrijven ATR Group te vinden als ze handjes nodig hebben. Bij ATR Group is geen dag hetzelfde, we zijn een erg dynamisch bedrijf en iedere dag druk bezig met het regelen, organiseren en optimaliseren van onze dienstverlening. Onze kracht is dat we altijd bereikbaar zijn (24/7), bekend staan om onze flexibiliteit en ons uiterste best doen om de beste kwaliteit te leveren.

Heldere afspraken

Wij streven naar een vast aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Betrokkenheid is belangrijk en dus besteden we veel tijd aan een goed intakegesprek en het maken van goede afspraken. We laten geen dingen in het midden en lossen zaken snel op. Ook laten we ons gezicht regelmatig zien op projecten en sturen bij daar waar nodig. Wij leveren onze opdrachtgevers ervaren vakmensen en werken met vaste vooraf afgesproken (all-in) tarieven, ongeacht de werklocatie. Ons personeel verhuist mee naar het volgende project van onze opdrachtgevers, zo houden zij de opgebouwde kennis in huis.

Een groot netwerk

We beschikken over een netwerk van paar honderd vakmensen die voor ons kunnen en willen werken. We werken met ZZP’ers, met bedrijven die mensen tot hun beschikking hebben en hebben ook veel mensen die op oproepbasis voor ATR werken.

Betrouwbaar en proactief

Als we een ding belangrijk vinden is het wel betrouwbaarheid. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Als we iets niet kunnen, zeggen we het ook. Proactiviteit binnen onze organisatie is van wezenlijk belang, met onze opdrachtgevers nemen we altijd de langetermijnplanning door en hierbij nemen we graag het voortouw.

Coaching en begeleiding

De mensen die voor ons werken krijgen regelmatig coaching op de werkvloer van onze professionals. We geven ze tips en bijsturing en mede hierdoor komen zij in hectische situaties het best tot hun recht.

Onze vakmensen

Wij selecteren onze vakmensen op betrokkenheid, motivatie en standvastigheid. Veiligheid staat bij ons op 1 en dit bewaken we continu. Bij ATR Group staan de mensen bekend om hun (Brabantse) gemoedelijkheid op een hoog veiligheidsniveau.

Salariëring

Bij ATR betalen we onze vakmensen netjes volgens de bouw- en spoor-cao. Uiteraard doen we dit op tijd. De verloning hebben we volledig uitbesteed aan een specialistisch bureau; de beste payroller van Nederland.

Certificeringen

Bij ATR Group werken we exact volgens wat voorgeschreven wordt. We zijn een financieel gedegen en goed onderbouwd bedrijf.
Alles is bij ons NEN4400 gecertificeerd en we worden regelmatig geauditeerd. Ook beschikken we over ISO9001:2008, Certificatieregeling Werkplekbeveiliging, VGM Checklist Aannemers, VCA **versie 2008/5.1 en tevens zijn we wij voornemens om in 2018 Veiligheidsladder 3 te behalen.