ATR Bouw-services

ATR Bouw-services is de specialist in het leveren van vakmensen in de bouwwereld

ATR Bouw-services

ATR Bouw-services heeft ruim 15 jaar ervaring in de bouwwereld en een netwerk van een paar honderd vakmensen die voor ons werken. Zeker nu de crisis in de bouwwereld alweer een tijdje achter ons ligt, is er een sterk groeiende vraag naar goed gekwalificeerd bouwpersoneel. Al jarenlang leveren wij vakmensen in de bouw die hun vak goed verstaan. Wij ontzorgen opdrachtgevers als Heijmans, Vrolijk, Elkor, Op het oog en BSK Prefabs en mede-verzorgen hun projecten. Wij zetten onze mensen in overleg met onze opdrachtgevers in op een grote diversiteit aan projecten. Wij beschikken over een groot arsenaal aan timmermannen, bouwopruimers, elektriciens, assistent-uitvoerders, montagepersoneel, allround vakmannen, kozijnenmonteurs en renovatiespecialisten

ATR Bouw-services is een betrouwbare partner, we doen wat we beloven. Wij weten wat de behoefte is van opdrachtgever en hoe het werkt in de bouwwereld.  Onze opdrachtgevers rekenen op onze proactiviteit, samen met hen nemen we desgewenst langetermijnplanningen door. Wij zijn aanwezig op projecten en sturen bij daar waar nodig. De mensen die werken voor ATR Bouw-services krijgen coaching, tips en bijsturing. We trachten vakmensen zo dicht als mogelijk bij de woonplaats van het project in te zetten, op die manier kunnen we snel schakelen en bijvoorbeeld een keer hek openen in het weekend als er iets geladen of gelost moeten worden. Onze opdrachtgevers waarderen deze manier van meedenken en snel schakelen. We streven naar een vast aanspreekpunt voor opdrachtgevers en onze vakmensen. We besteden veel aandacht aan een goed intakegesprek en het maken van goede afspraken maken. Bij ATR Bouw-services laten we geen zaken hangen, als mensen ergens om vragen handelen we het vlot af.

Onze hele bedrijf is NEN4400 gecertificeerd en wij werken precies volgens wat is voorgeschreven. We zijn een financieel gedegen en goed onderbouwd bedrijf. We worden sinds 2013 regelmatig geauditeerd.