ATR Safety-services

Onze werkplekbeveiligerskomen in hectische situaties het best tot hun recht

ATR Safety-services

ATR Safety-services heeft ruime ervaring met grote spoorvernieuwingen waarbij gebruik gemaakt wordt van een groot machinepark. Zo leveren wij werkplekbeveiligers (WB, LWB, LLV, BBD en VHM) aan spooraannemer Swietelsky. ATR Safety-services is een betrouwbare partner, we doen wat we beloven. Wij weten wat de behoefte is van opdrachtgevers en hoe het eraan toe gaat in de spoorwereld. Veiligheid staat op 1. Hierop selecteren we grondig tijdens het wervingsproces, we kijken naar betrokkenheid, motivatie en standvastigheid bij de vakmensen die voor ATR Safety-services werken. Op die manier weten we zeker dat onze werkplekbeveiligers in hectische situaties het best tot hun recht komen.

Onze opdrachtgevers waarderen onze proactieve manier van werken, het meedenken en snel schakelen. Samen met hen nemen we desgewenst langetermijnplanningen door. Wij zijn aanwezig op projecten en sturen bij daar waar nodig. De mensen die werken voor ATR Safety-services krijgen een opleiding, coaching, tips en bijsturing. We trachten vakmensen zo dicht als mogelijk bij de woonplaats van het project in te zetten, op die manier kunnen we snel schakelen. We streven naar een vast aanspreekpunt. We besteden veel aandacht aan een goed intakegesprek en het maken van goede afspraken maken. Bij ATR Safety-services laten we geen zaken hangen, als mensen ergens om vragen handelen we het vlot af.

Door middel van raamwerkprojecten met andere bedrijven kunnen we kleine en grote opdrachtgevers altijd voorzien van de juiste hoeveelheid vakmensen.
We werken veelal met projectcontracten waar we bergen werk verzetten in korte tijd, voornamelijk in weekenden. Daarnaast bieden we werkplekbeveiliging bij het vernieuwen van spoor en oplossen van storingen; het zogenaamde baanwerk. Het gros van de werkzaamheden van deze divisie vindt plaats in de weekenden, dit vanwege de veiligheidseisen op het spoor.

Bij ATR Safety-services is geen dag hetzelfde, ons werk is erg dynamisch omdat we alles goed optimaliseren, regelen en organiseren. Onze kracht is dat we altijd bereikbaar zijn (24/7), flexibel zijn en ons uiterste best doen om de beste kwaliteit te leveren. Bijna onze hele bedrijf is NEN4400 gecertificeerd en wij werken precies volgens wat is voorgeschreven. We zijn een financieel gedegen en goed onderbouwd bedrijf. We worden sinds 2013 regelmatig geauditeerd. Ook zijn we in het bezit van ISO9001:2015, Certificatieregeling Werkplekbeveiliging, VGM Checklist Aannemers en VCA **versie 2008/5.1. 
Ook hebben we sinds 2018 het certificaat Veiligheidsladder niveau 3.