fbpx

Wij zijn een team

OVER ONS

ATR Group is vol met gedreven mensen die jouw werk nog leuker maken

De ATR Group is sinds jaar en dag actief in de sectoren spoorbouw, spoorweg veiligheid, installatie, elektrotechniek en in de bouwwereld.

Projecten vragen om technische vakmensen die over de gevraagde kwaliteitseisen beschikken. Deze mensen vinden is een kritische succesfactor. Als specialist in flexibel inzetbare technische vakmensen neemt de ATR Group deze zorg voor zijn klanten uit handen. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van gekwalificeerd en ervaren personeel, waar en wanneer ze dat nodig hebben. Bij de ATR Group is geen dag hetzelfde, we zijn een dynamisch bedrijf en iedere dag druk bezig met het regelen, organiseren en optimaliseren van onze dienstverlening. Onze kracht is dat we altijd bereikbaar zijn (24/7), bekend staan om onze flexibiliteit en ons uiterste best doen om de beste kwaliteit te leveren.

Medewerkers
0 +

Ons team van gepassioneerde professionals zet zich dagelijks in om de beste resultaten voor onze klanten te bereiken.

Disciplines
0 +

Wij bieden een breed scala aan gespecialiseerde diensten, afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Wij geloven in jouw talent

De beste arbeidsvoorwaarden
voor jouw werkzaamheden

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en uitgebreide mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

Hier ga jij voor aan de slag

Onze partners

Bij ATR Group werken we samen met vooraanstaande partners zoals BAM, GVB, Mobix, ProRail, RET en Swietelsky om projecten van de hoogste kwaliteit te realiseren.

Deze samenwerking met grote en gerenommeerde partijen stelt ons in staat om onze expertise te combineren en de meest geavanceerde oplossingen te bieden in de sectoren railinfra, bouw en veiligheid. Onze partners delen onze visie op innovatie, betrouwbaarheid en efficiëntie, waardoor we gezamenlijk kunnen bijdragen aan duurzame en impactvolle resultaten. Door deze strategische allianties kunnen wij niet alleen onze technische kennis verder uitbreiden, maar ook de best mogelijke service en waarde aan onze klanten bieden. Samen met onze partners zetten wij de standaard voor excellentie en streven wij naar de hoogste normen in elk project dat wij ondernemen.

Hier zijn wij trots op

Onze projecten

Wij realiseren innovatieve en impactvolle projecten die de grenzen van techniek en creativiteit verleggen.

Maaslijn
Vanaf 2024 tot 2028 wordt gewerkt aan het betrouwbaar en duurzaam maken van de Maaslijn. De provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland en het Ministerie va
Flevolijn
Op verschillende locaties op de Flevolijn, tussen Muiderberg en Swifterbant, voeren we groot spooronderhoud uit.
OVT
De bouw van de openbaar vervoerterminal Amsterdam Zuid is onderdeel van het programma Zuidasdok, waarin Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente samenwerken.