Over ons

Home / Over ons

Een dynamisch bedrijf

Wij leveren vakmensen voor  bouw, infra en spoorwegveiligheid.

De ATR Group is sinds jaar en dag actief in de sectoren spoorbouw, spoorweg veiligheid, installatie, elektrotechniek en in de bouwwereld. Projecten vragen om technische vakmensen die over de gevraagde kwaliteitseisen beschikken. Deze mensen vinden is een kritische succesfactor. Als specialist in flexibel inzetbare technische vakmensen neemt de ATR Group deze zorg voor zijn klanten uit handen. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van gekwalificeerd en ervaren personeel, waar en wanneer ze dat nodig hebben. Bij de ATR Group is geen dag hetzelfde, we zijn een dynamisch bedrijf en iedere dag druk bezig met het regelen, organiseren en optimaliseren van onze dienstverlening. Onze kracht is dat we altijd bereikbaar zijn (24/7), bekend staan om onze flexibiliteit en ons uiterste best doen om de beste kwaliteit te leveren.

Certificeringen

De ATR Group is een financieel gedegen en goed onderbouwd bedrijf. Alles is bij ons SNA gecertificeerd en we worden regelmatig geauditeerd. Ook beschikken we over ISO 9001:2015, certificatieregeling Werkplek-beveiliging, VCA** 2017/6.0 en veiligheidsladder trede 4.

Een groot netwerk

Met onze jarenlange ervaring heeft de ATR Group een groot netwerk ontwikkeld wat bij pieken kan worden ingeschakeld naast de vaste medewerkers. De ATR Group zoekt een partnership met leveranciers om kwaliteit te kunnen waarborgen en om wensen en eisen van de opdrachtgevers in te vullen.

Onze vakmensen

Wij selecteren onze vakmensen op betrokkenheid, motivatie en standvastigheid. Veiligheid staat bij ons op 1 en dit bewaken we continu. Bij ATR Group staan de mensen bekend om hun (Brabantse) gemoedelijkheid op een hoog veiligheidsniveau. Uiteraard elk uur en elke dag.