ATR Group

Een dynamisch bedrijf

De ATR Group is sinds jaar en dag actief in de sectoren spoorbouw, spoorweg veiligheid, installatie, elektrotechniek en in de bouwwereld. Projecten vragen om technische vakmensen die over de gevraagde kwaliteitseisen beschikken. Deze mensen vinden is een kritische succesfactor. Als specialist in flexibel inzetbare technische vakmensen neemt de ATR Group deze zorg voor zijn klanten uit handen. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van gekwalificeerd en ervaren personeel, waar en wanneer ze dat nodig hebben. Bij de ATR Group is geen dag hetzelfde, we zijn een dynamisch bedrijf en iedere dag druk bezig met het regelen, organiseren en optimaliseren van onze dienstverlening. Onze kracht is dat we altijd bereikbaar zijn (24/7), bekend staan om onze flexibiliteit en ons uiterste best doen om de beste kwaliteit te leveren.

Certificeringen

De ATR Group is een financieel gedegen en goed onderbouwd bedrijf. Alles is bij ons NEN4400 gecertificeerd en we worden regelmatig geauditeerd. Ook beschikken we over ISO 9001:2015, Certificatieregeling Werkplekbeveiliging, VGM Checklist Aannemers, VCA** 2017/6.0. Tevens beschikken we al enkele jaren over het certificaat SCL 4.

Een groot netwerk

Met onze jarenlange ervaring heeft de ATR Group een groot netwerk ontwikkeld wat bij pieken kan worden ingeschakeld naast de vaste medewerkers. De ATR Group zoekt een partnership met leveranciers om kwaliteit te kunnen waarborgen en om wensen en eisen van de opdrachtgevers in te vullen. Geïnteresseerd om partner te worden van de ATR Group? Neem dan contact met ons op!

Coaching en begeleiding

De mensen die voor ons werken krijgen regelmatig coaching op de werkvloer van onze professionals. We geven ze tips en bijsturing en mede hierdoor komen zij in hectische situaties het best tot hun recht.

Onze vakmensen

Wij selecteren onze vakmensen op betrokkenheid, motivatie en standvastigheid. Veiligheid staat bij ons op 1 en dit bewaken we continu. Bij ATR Group staan de mensen bekend om hun (Brabantse) gemoedelijkheid op een hoog veiligheidsniveau.

Heldere afspraken

Wij streven naar een vast aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Betrokkenheid is belangrijk en dus besteden we veel tijd aan een goed intakegesprek en het maken van goede afspraken. We laten geen dingen in het midden en lossen zaken snel op. Ook laten we ons gezicht regelmatig zien op projecten en sturen bij daar waar nodig. Wij leveren onze opdrachtgevers ervaren vakmensen en werken met vaste vooraf afgesproken (all-in) tarieven, ongeacht de werklocatie. Ons personeel verhuist mee naar het volgende project van onze opdrachtgevers, zo houden zij de opgebouwde kennis in huis.

Betrouwbaar en proactief

Als we iets belangrijk vinden dan is dat wel betrouwbaarheid en betrokkenheid. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Als we iets niet kunnen, zeggen we het ook. Pro-activiteit binnen onze organisatie is van wezenlijk belang, dat zit in ons DNA. Met onze opdrachtgevers nemen we altijd de langetermijnplanning door en hierbij nemen we graag het voortouw. Maar de interne betrokkenheid, het ‘commitment’ in de organisatie is groot. Het verbonden voelen met de organisatie waarvoor de ATR Group medewerkers werken en zich inzetten. Er is ‘hart voor de zaak’! Medewerkers spannen zich in om de doelen te behalen die de ATR Group nastreeft.