HILAL

Ik help jou met je traject voor solliciteren. Heb je vragen voor me? Stuur me een WhatsAppje!

SOLICITEER NU!

Ben jij de gedreven persoon die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief op naar werkenbij@atr-group.nl of vul onderstaand formulier in en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling Human Relations, via werkenbij@atr-group.nl. Of neem contact op met Hilal.

Monteur Baan

Als monteur Baan werk je in een team aangestuurd door een uitvoerder aan spoorse projecten. Je bekijkt de technische voortgang en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Het werk bestaat uit het leggen, bouwen, opbreken en onderhouden van spoorbanen voor treinen. Je werkt onder andere aan de ligging, sporen, wissels en het ballastbed.Bij de uitvoering van de werkzaamheden hou je er rekening mee dat de dienstregeling zo min mogelijk wordt gehinderd. Tijdens de werkzaamheden pas je vanzelfsprekend alle veiligheidsmaatregelen toe.

 

Functie-eisen:

  • Minimaal vmbo-niveau
  • Het bezit van rijbewijs B
  • Je hebt ervaring op het gebied van (rail-)infrastructuur
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van DVP en VCA Basis, of bereidheid om deze te behalen.
  • Je bent flexibel en fulltime inzetbaar

 

Wie ben jij?

Je bent iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en houdt van een uitdaging. Zowel zelfstandig als in teamverband weet je je weg te vinden en draag je bij aan een productieve werkomgeving. Veiligheid staat bij jou bovenaan je prioriteitenlijst. Je hebt een scherp oog voor mogelijke risico’s en aarzelt niet om in te grijpen als er een onveilige situatie dreigt te ontstaan. Onregelmatige tijden zijn voor jou geen probleem; je flexibiliteit is een waardevolle troef voor ons team.

 

Wie zijn wij?

De ATR Group is sinds jaar en dag actief in de sectoren spoorbouw, spoorweg veiligheid, installatie, elektrotechniek en in de bouwwereld. Verschillende projecten vragen om technische vakmensen, die over de gevraagde kwaliteitseisen beschikken. Deze mensen vinden is een kritische succesfactor. Als specialist in flexibel inzetbare technische vakmensen neemt de ATR Group deze zorg voor zijn klanten uit handen. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van gekwalificeerd en ervaren personeel, waar en wanneer ze dat nodig hebben. Bij de ATR Group is geen dag hetzelfde, we zijn een dynamisch bedrijf en iedere dag druk bezig met het regelen, organiseren en optimaliseren van onze dienstverlening. Onze kracht is dat we altijd bereikbaar zijn (24/7), bekend staan om onze flexibiliteit en ons uiterste best doen om de beste kwaliteit te leveren.

 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een gezellig team
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Faciliteiten die je helpen om fit en vitaal te blijven
  • Voorzieningen zoals smartphone, laptop en bedrijfskleding.