Services

ATR Infra

In West-Europa is een sterk groeiende vraag naar goed gekwalificeerd technisch personeel, vooral in de spoorbouw, installatie en elektrotechniek.

ATR Infra Services

ATR Infra Services levert sinds jaar en dag vakmensen in de techniek die hun vak goed verstaan bij spoorwegbedrijven. Wij zetten onze mensen in overleg met onze opdrachtgevers in op projecten in de spoorbouw, energievoorziening en infra. Onze opdrachtgevers zijn de grote spoorwegaannemers van Nederland en West Europa. Wij beschikken over een groot arsenaal aan vakmensen; spoorleggers, bovenleidingmonteurs, seinwezen-monteurs en monteurs laagspanning & retour (LSR).

ATR Infra Services is tevens specialist in het leveren van de volgende professionals:

  • Spoorprofessionals, waaronder bovenleiding etc.
  • Monteurs en installateurs van zonnepanelen, van particulieren tot aan grote bedrijven
  • Specialisten in grond- en kabelwerk/ondergrondse infra op spoor en daarbuiten
  • Slimme metermonteurs in de installatietechniek
  • Thermietlassers die laswerk op het spoor verrichten
  • Experts in de aanleg van en het onderhoud van de bovenleidingen bij Light Rail (tram/ metro)

Spoorprofessionals

ATR Infra Services beschikt over een arsenaal van meer dan 100 spoorprofessionals. We werken veel met gerenommeerde bedrijven die vakmensen tot hun beschikking hebben, met ZZP’ers en mensen die we op oproepbasis kunnen inhuren. Waar we in het verleden nog veelal zelf actief op zoek moesten naar vakmensen, zien we de laatste jaren steeds meer dat mensen ons weten te vinden.

Certificering

Onze hele bedrijf is NEN4400 gecertificeerd en wij werken precies volgens wat is voorgeschreven. We zijn een financieel gedegen en goed onderbouwd bedrijf. We worden sinds 2013 regelmatig geauditeerd. Het gros van de werkzaamheden van deze divisie vindt plaats in de weekenden, dit vanwege de veiligheidseisen op het spoor.