Dark Silhouettes Railway Infrastructure In Dramatic Sunset Backl

HILAL

Ik help jou met je traject voor solliciteren. Heb je vragen voor me? Stuur me een WhatsAppje!

SOLICITEER NU!

Ben jij de gedreven persoon die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief op naar werkenbij@atr-group.nl of vul onderstaand formulier in en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met de afdeling Human Relations, via werkenbij@atr-group.nl. Of neem contact op met Hilal.

Monteur Bovenleiding

Als Monteur Bovenleiding ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoud, vernieuwing en nieuwbouw aan de bovenleiding en draagconstructie van de spoorinfrastructuur.Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van montage werkzaamheden en het vervangen van defecte onderdelen. Bovendien zorg je voor voortdurende controle van de afstanden en hoogtes van bovenleidingen en draagconstructies door regelmatig metingen uit te voeren. Een ander essentieel aspect van je functie omvat het veilig schakelen en aarden van elektrische installaties.

 

Functieomschrijving:

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het uitvoeren van montage werkzaamheden en het vervangen van defecte onderdelen aan de bovenleiding en draagconstructie. Je zorgt ervoor dat afstanden en hoogtes van bovenleidingen en draagconstructies altijd binnen de normen vallen, door regelmatig metingen uit te voeren. Daarnaast ben jij de expert in het veilig schakelen en aarden van elektrische installaties, waardoor de veiligheid van zowel het spoorwegpersoneel als de reizigers gewaarborgd wordt.

 

Functie-eisen:

 • Je beschikt over minimaal MBO 2 niveau, bij voorkeur met een achtergrond in Elektrotechniek.
 • Het bezit van een geldig rijbewijs B is een must.
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een DVP en/of VCA-certificaat.
 • Ervaring binnen de Bovenleiding en spoor is een pluspunt, maar zeker niet noodzakelijk.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een natuurlijke interesse in techniek en je hebt de drang om je kennis voortdurend te ontwikkelen.
 • Je gedijt in een teamomgeving en draagt bij aan een positieve werksfeer.
 • Betrokkenheid bij het bedrijf staat bij jou hoog in het vaandel, en je toont flexibiliteit in je houding.
 • Je bent gedreven en enthousiast om nieuwe vaardigheden op te doen en te groeien binnen je rol.
 • De bereidheid om in heel Nederland te werken, laat zien dat je enthousiast bent om je expertise overal in te zetten waar het nodig is.

 

Wie zijn wij?

De ATR Group is sinds jaar en dag actief in de sectoren spoorbouw, spoorweg veiligheid, installatie, elektrotechniek en in de bouwwereld. Verschillende projecten vragen om technische vakmensen, die over de gevraagde kwaliteitseisen beschikken. Deze mensen vinden is een kritische succesfactor. Als specialist in flexibel inzetbare technische vakmensen neemt de ATR Group deze zorg voor zijn klanten uit handen. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van gekwalificeerd en ervaren personeel, waar en wanneer ze dat nodig hebben. Bij de ATR Group is geen dag hetzelfde, we zijn een dynamisch bedrijf en iedere dag druk bezig met het regelen, organiseren en optimaliseren van onze dienstverlening. Onze kracht is dat we altijd bereikbaar zijn (24/7), bekend staan om onze flexibiliteit en ons uiterste best doen om de beste kwaliteit te leveren.

 

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingen tot diverse veiligheidsfuncties, afhankelijk van geschiktheid
 • Voorzieningen zoals smartphone, laptop, bedrijfskleding en een bedrijfsauto
 • Deelname aan het pensioenfonds